Куркума (100gm) — загальнозміцнювальне, вітрогінне, очищає кров, антисептичне, стимулює утворення клітин
Топ продаж
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Терапевтична дія: загальнозміцнювальна, вітрогінна, очищає кров, антисептична, стимулює утворення клітин.
Рекомендується у разі: неваріння шлунка, поганої циркуляції крові, кашлю, фарингіту, хвороб шкіри, діабету, артритів, анемії, поранень.
Рекомендується у разі: неваріння шлунка, поганої циркуляції крові, кашлю, фарингіту, хвороб шкіри, діабету, артритів, анемії, поранень.
Куркума — це смолотий у порошок корінь тропічної рослини, яка росте в Індії, від підніжжя Гімалайських гір до кордонів Шрі Ланки, а також у В'єтнамі та деяких інших країнах Південної Азії. У середні століття куркума використовувалася не тільки в кулінарії, але й для фарбування матерії, металів і дерева в золотистий колір. В Індії її здавна використовували в ритуалах поклоніння землі, де куркума уособлювала собою плодородство та цілющу силу землі. Цей пряний ароматний порошок надає стравам соковитий яскраво-жовтий колір, який сприяє виділенню травних соків і підвищує апетит. Однак куркуму треба застосовувати в малих кількостях, інакше колір страви буде темно-жовтим, а смак — гіркуватим.
Додається куркума в овочеві рагу, пюре, печені овочі, супи, соуси, страви з рису, бобових, солодкі страви та молочні напої.
Що ж до лікувальних властивостей куркуми, то за словами фахівців, авторів книги «Йога трав»: «Куркума живить усі тканини тіла, особливо вона корисна для травної, дихальної та кров'яної системи».
Смак: гіркий/в'язувальний/гострий.
Енергетичні характеристики: зігрівальний К-ПВ+.
Активні компоненти: essencial oil, valepotriates, алкалоїди.
Живить тканини: всі тканини тіла.
Впливає на системи: травну, кровоносну, дихальну.
Протипоказання: жовтуха та гострий гепатит, вагітність, висока Пітта.
Для лікування вживати у формі: настою, відвару, порошку (від 250 мг до 1 г), у молоці. Куркума є прекрасним натуральним антисептиком і найвідповіднішим протизапальним засобом для тих, хто ослаблений хронічними захворюваннями або просто страждає. Водночас куркума покращує травлення й підвищує активність кишкової флори.
Куркума здавна славиться своєю здатністю очищати кров, водночас розігріває її та стимулює утворення нових кров'яних тілець. Згідно з Аюрведе, куркума виділяє початкову божественну материнську енергію й дарує процвітання. Вона сприятливо впливає на всі тонкі канали тіла, чакри та нормалізує обмін речовин в організмі, коригуючи як їхній надлишок, так і брак. Куркума в поєднанні з молоком надає омолоджувальний ефект на шкіру та покращує колір обличчя (теплий молочний напій із куркумою є давнім косметичним засобом).
Куркума також використовується зовнішньо в поєднанні з медом у разі ударів, розтягнень, синців або подразнення шкіри. Якщо ви порізалися, присипте рану порошком куркуми — це допоможе продезінфікувати рану, зупинити кров і сприяє швидкому загоєнню. Куркума сприятливо впливає на розтягування зв'язок: з цієї причини вона корисна для практикуючих хатха-йогу та спортсменів.
Додається куркума в овочеві рагу, пюре, печені овочі, супи, соуси, страви з рису, бобових, солодкі страви та молочні напої.
Що ж до лікувальних властивостей куркуми, то за словами фахівців, авторів книги «Йога трав»: «Куркума живить усі тканини тіла, особливо вона корисна для травної, дихальної та кров'яної системи».
Смак: гіркий/в'язувальний/гострий.
Енергетичні характеристики: зігрівальний К-ПВ+.
Активні компоненти: essencial oil, valepotriates, алкалоїди.
Живить тканини: всі тканини тіла.
Впливає на системи: травну, кровоносну, дихальну.
Протипоказання: жовтуха та гострий гепатит, вагітність, висока Пітта.
Для лікування вживати у формі: настою, відвару, порошку (від 250 мг до 1 г), у молоці. Куркума є прекрасним натуральним антисептиком і найвідповіднішим протизапальним засобом для тих, хто ослаблений хронічними захворюваннями або просто страждає. Водночас куркума покращує травлення й підвищує активність кишкової флори.
Куркума здавна славиться своєю здатністю очищати кров, водночас розігріває її та стимулює утворення нових кров'яних тілець. Згідно з Аюрведе, куркума виділяє початкову божественну материнську енергію й дарує процвітання. Вона сприятливо впливає на всі тонкі канали тіла, чакри та нормалізує обмін речовин в організмі, коригуючи як їхній надлишок, так і брак. Куркума в поєднанні з молоком надає омолоджувальний ефект на шкіру та покращує колір обличчя (теплий молочний напій із куркумою є давнім косметичним засобом).
Куркума також використовується зовнішньо в поєднанні з медом у разі ударів, розтягнень, синців або подразнення шкіри. Якщо ви порізалися, присипте рану порошком куркуми — це допоможе продезінфікувати рану, зупинити кров і сприяє швидкому загоєнню. Куркума сприятливо впливає на розтягування зв'язок: з цієї причини вона корисна для практикуючих хатха-йогу та спортсменів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ямуна |
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Куркума |
Вага | 0.1 г |
- Ціна: 59 ₴