Продавець Аюрведа розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
250 відгуків
+380 (98) 248-55-60
+380 (93) 128-99-59
Аюрведа магазин
Кошик

Імбир 20 г — у разі застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингету, артриту.

Імбир 20 г — у разі застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингету, артриту.
  • Імбир 20 г — у разі застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингету, артриту., фото 2
  • Імбир 20 г — у разі застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингету, артриту., фото 3

26 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: Имбирь 20gm
+380 (98) 248-55-60
  • +380 (93) 128-99-59
Імбир 20 г — у разі застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингету, артриту.Імбир 20 г — у разі застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингету, артриту.
26 ₴
Немає в наявності
+380 (98) 248-55-60
  • +380 (93) 128-99-59
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рекомендується у разі: застуди, грипу, нетравлення, блювоти, відрижки, болів у животі, ларингіту, артритів, геморою, головного болю, хвороб серця.
 
ІМБІР — це ароматний корінь тропічної рослини, батьківщиною якої є Північна Індія. Імбир — навряд чи не найкорисніша зі спецій. На санскриті його називають «вішвабхесадж», що означає «універсальні ліки». Гострий на смак, він належить до розряду «гарячих спецій», що розпалюють вогонь травлення й поліпшують кровообіг. Сухі імбирні пластівці та мелений імбир трохи гостріші від свіжого імбиру та мають більш проникну дію.
Хімічний склад:
Пряний терпкий аромат імбиру зумовлений ефірною олією (1,2-3%), а його пекучий смак залежить від наявності фенолоподібної речовини гінгеролу. Крім цього, імбир містить у собі всі незамінні амінокислоти, включно з триптофаном, треоніном, лейзином, метіоніном, феніланіном, валіном та ін.
Смак: гострий/солодкий
Енергетичні характеристики: зігрівальний ВК-П +
Активні компоненти: ефірні олії (1-3%), камфін, феландрин, цинеол, борнеол, цитрал, гінгерол.
Живить тканини: все.
Впливає на системи: травну, дихальну.

Терапевтична дія: загальнозміцнювальна, вітрогінна, потогінна, анальгетик (болітувальна), відхаркувальна, протибольова.

Протипоказання: запальні захворювання шкіри, висока температура, кровотечу, виразки

Для лікування вживати у формі: настою, відвару, порошку (250-500 мг). Імбир зміцнює пам'ять, лікує печінку, посилює статеву потенцію, розсіює гази в кишківнику, розчиняє густу, липку слиз, що утворюється на стінках шлунка, кишок та інших органів. Всі ці чудодійні властивості імбиру зумовлені тим, що він містить велику кількість агні — біологічного «вогню», керівного обміну речовин. Регулярне застосування імбиру в їжі в невеликих кількостях збільшує внутрішнє тепло, пробуджуючи апетит і стимулюючи травлення, зігріваючи шлунок і кров. Як зауважує Мюнхенський журнал «Бунте»: «Імбир розріджує кров, завдяки чому мозок краще забезпечується киснем. З цієї причини імбир дуже корисний людям, зайнятих інтелектуальною працею, журналістів, діячів мистецтва ». Імбир є простим і ефективним засобом для зняття головного болю, у разі ударів, розтягнень, болю в спині (радікуліт): у цих цілях використовується імбир у формі пасти (імбирний порошок + кілька крапель гарячої води), у компресах і лікувальних ваннах.
Імбир застосовують також у разі паралічу, жовтухи, глистових захворювань, поносі та харчового отруєння. Імбир — НАЙКРАЩЕ

ЗАСІБ ПРОТИ ТОКСИНІВ. Якщо ви відчуваєте важкість у шлунку та млявість у всьому тілі, якщо ви часто втомлюєтеся і відчуваєте подразнення, якщо ваші очі втратили блиск, а шкіра має блешенький колір, якщо з рота погано пахне, і у вас немає апетиту, отже, у вашому організмі занадто багато токсинів, які, відкладаючись у клітинах тіла, отруюють весь ваш організм і призводять до різних хвороб. Повернути апетит, гарний настрій, свіжий колір обличчя та ясність очей допоможе ІМБІРНИЙ ЧАЙ. ІМБІРНИЙ ЧАЙ корисний абсолютно всім. Він посилює травний вогонь, нейтралізує токсини, що скупчилися в шлунку, і допомагає краще засвоювати їжу. Пити його треба невеликими ковтками до або після їди. Крім усього іншого, імбирний чай —

ЧУДОВА НАТУРАЛЬНА ЗАСІБНІСТЬ ВІД ПРОСТУДИ! Він лікує запалення горла, кашель, нежить, закупорювання легенів і бронхів. Якщо наприкінці дня Ви відчуваєте втому або біль у всьому тілі, рекомендується прийняти ІМБІРНУ ВАННУ. Деякий час кип'ятіть 10 грамів (1/5 пакета) загорнутих у марлю імбирних пластівців в одному літрі води та вилийте у ванну разом із марлевим мішочком. Така ванна поверне вам сили та красу, створить стан свіжості та розслабленості та полегшить біль у тілі. Імбир також допомагає під час лікування артритів (завдяки своїй зігрівальній дії) і усуває спазми під час менструації (викличені переохолодженням).

Паста з меленого імбиру — гарний домашній засіб у разі болів у м'язах і голові. Імбир приймають для припинення поносу, для усунення шкідливої дії тваринних отрут. У разі чутливого до подразнення гортані імбир вживають разом із медом і мигдальною олією. Імбир вживають як приправу та після їди — для поліпшення перетравлення їжі. Для цього беруть невелику кількість розмеленого імбиру (на кінчику ложки) або невеликий шматочок цілісного імбиру і, пожовтувавши в роті, повільно ковтають. Доза разового застосування імбиру всередину — приблизно 3 грами. Імбир також широко застосовується як спеція в кулінарії. Особливо корисний він у холодну погоду та в холодному кліматі. Імбир робить їжу легко засвоюваною й надає їй злегка гоструватий, пряний смак. Його використовують для приготування солодощів, компоту з груш, мармеладу та зацукрованих фруктів. Імбир надає тонкий смак супам, особливо фасолівим, картопляним, а також соусам і всім різновидам рисових страв. Скибочок імбиру можна додати в другу страву під час приготування та вийняти її перед подаванням на стіл. А якщо під час кип'ятіння молока додати один скибочок сухого імбиру (завдовжки приблизно 2 см), у вас не буде проблем із його засвоєнням. Якщо ви маєте намір позбавити свій шлунок токсинів і зробити своє травлення досконалим, Аюрведа рекомендує щодня з'їдати трохи імбиру. Корисно також жувати імбир після їди — це очищає порожнину рота та створює в роті приємний запах.

Основні
ВиробникЯмуна
Країна виробникІндія
Тип спеційІмбир
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Вага20 г
  • Ціна: 26 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner