Продавець Интернет-магазин Аюрведа-Киев розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
189 відгуків
+380 (98) 248-55-60
+380 (93) 128-99-59
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Интернет-магазин Аюрведа-Киев
Кошик

Шафран, 1 грам

Топ продаж Шафран, 1 грам
  • Шафран, 1 грам, фото 2
  • Шафран, 1 грам, фото 3
  • Шафран, 1 грам, фото 4
  • Шафран, 1 грам, фото 5
  • Шафран, 1 грам, фото 6
  • Шафран, 1 грам, фото 7
  • Шафран, 1 грам, фото 8

219 

  • На складі
  • Код: Шафран (1грам)
+380 (98) 248-55-60
  • +380 (93) 128-99-59
Шафран, 1 грамШафран, 1 грам
219 
На складі
Купити
+380 (98) 248-55-60
  • +380 (93) 128-99-59
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рекомендується при хворобах статевої системи: імпотенції, безплідді, болях в період менструації порушення менструального циклу; хворобах нервової системи: істеричних спазмах, депресії, невралгії; хворобах печінки і серця: анемії, збільшеної печінки, порушення функції селезінки та жовчного міхура; хворобах дихальної системи: кашлі, астмі.
 
Описание: Шафран получают из тычинок экзотического цветка крокуса, которое растет в Индии (особенно в Кашмире), Испании, Австрии, Франции, Греции, Англии, Турции, Персии, и других восточных странах. Название «шафран» происходит от арабского слова «за-фран», что означает «желтый цвет». Цветок шафрана очень красив, а его нежные бархатистые тычинки имеют сильный, слегка горьковатый, пикантный аромат. Шафран цветет осенью. Горные альпийские луга в это время покрываются удивительным разноцветным живым ковром. Однако, цветение шафрана продолжается всего одну неделю. Тому квітки збирають кожен день, вірніше, щоранку на світанку, поки сонце не пече дуже сильно. Шафран - одна з найстаріших і, безумовно, одна з найбільш цінних і дорогих спецій у світі. Зривають і обробляють шафран тільки вручну. Для того, щоб отримати один кілограм шафрану, треба обробити 300 000 квіток рослин. Ці цифри дають деяке уявлення про зусилля виробників шафрану і пояснюють його високу ціну на ринку. Недарма кажуть, що «Дорогий, як шафран». Втім, навіть дуже мала його кількість в їжі досить відчутно. Темно-червоний м'який шафран називають «царем прянощів». Його аромат тонкий і приємний, і специфічний гостро-гірко-солодкий смак шафрану неможливо сплутати ні з чим. З найдавніших часів у багатьох народів ця «сонячна спеція» надзвичайно високо цінувалася - коштував він в 15 разів дорожче чорного перцю. В Індії та арабських країнах шафран вживали як пахощі, дорогоцінний ліки і тонку приправу до їжі.
Хімічний склад: міститься в шафрані речовина кроцин (пряний жовтий пігмент) високо цінується на сході за свої ароматичні і сильні фарбувальні властивості. Також шафран містить глікозиди, ефірна олія, камедь, флавоноїди, цукор, солі кальцію і фосфору, вітаміни В1 і В2.

Шафран як спеція в кулінарії. Варто додати дещицю шафрану в блюдо, як воно набуде м'який золотистий колір і своєрідний запах. У європейській кухні шафран з успіхом застосовують для фарбування і ароматизації кондитерських борошняних виробів (печива, кексів, пасок, булочок) а також у виробництві сиру, солодощів, в стравах з рису, напоях і для додання акценту лікерів, мусів, фруктовим подливкам і кремів. На Близькому Сході, в італійській та іспанській кухні він займає важливе місце в рецептурі страв з рису (солодкі рисові пудинги, пряний рис, різні плови). Гурмани рекомендують перед вживанням трохи підсмажити жилки шафрану на сухій сковороді на слабкому вогні, потім розтерти в порошок і розмішати в столовій ложці теплого молока. Потім влити молоко в блюдо, яке треба ароматизувати.
Поряд з пряними властивостями, шафран ще і консервант. Їжа, яка зазвичай швидко прокисає, з шафраном добре зберігається кілька діб.
Смак: солодкий/гострий/гіркий/.
Енергетичні характеристики: охолоджуючий ВКП
Активні компоненти: пикроцин, шафранал, каротиноидный пігмент.
Живить тканини: плазма, кров, нервові клітини.
Впливає на системи: кровоносну, травну, жіночу статеву, нервову.
Терапевтична дія: очищає кров, підсилює статеве почуття, загальнозміцнюючий, відновлюючу, нормалізує менструальний цикл, вітрогінний, болезаспокійливе.

Противопоказания: беременность (может спровоцировать выкидыш), в больших дозах обладает наркотическим действием.
Для лечения употреблять в виде: настоя, порошка (от 100 до 200 мг), в молоке. Использовать в очень маленьких дозах. Согласно Аюрведе, шафран полезен всем без исключения. Он обладает тонизирующим свойством и питает все клетки организма, главным образом, кровь.

Шафран очищает почки и мочевой пузырь, разглаживает кожу и улучшает цвет лица, укрепляет сердце и нервную систему, помогает при мигренях и язве желудка. Он укрепляет печень, грудь и органы дыхания. Принятие внутрь 300 мг шафрана перед родами очень облегчает их протекание - это испытанное средство. Шафран с медом применяют внутрь для раздробления камней в почках и мочевом пузыре. Примочки из шафрана помогают при сильной головной боли и бессоннице. У книзі "Йога трав" відомий знавець Аюрведи, Доктор Девід Фроулі пише, що шафран: "володіє якостями благості і духовної рівноваги і повідомляє серця людини енергію любові, відданості і співчуття. В силу цих духовних якостей шафран є ідеальної спецією для релігійних людей, які сповідують віддане служіння Богу". Шафран є прекрасним стимулюючим обмін речовин засобом, що збагачують всі тканини тіла. Він також виліковує і зміцнює серце і живить жіночі дітородні органи.
Употребляется в виде: настоя, раствора в молоке и в виде порошка. Рекомендуемая доза - 100-250 мг, 10-12 шафрановых жилок. Как ни одна из трав, шафран поможет вам избавиться от избытка желчи в организме.

В сочетании с горячим молоком это изысканное средство благотворно влияет на весь организм, в особенности на рост тонких тканей головного мозга, что позволяет улучшить память, работу интеллекта, ума и чувств. Шафран обладает колоссальной жизненной силой - 5 жилок шафрана могут соперничать со стаканом лимонника, который по своим лечебным качествам едва ли уступает женьшеню.

Протипоказання: Шафран ні в якому разі не можна вживати в період вагітності (він може спровокувати викидень), а також у великих дозах більше 500 мг (у цьому разі він має наркотичну дію).

Основні
Країна виробникІндія
Вага0.001 г
Тип спеційШафран
УпаковкаПластикова пляшка
Складшафран
  • Ціна: 219 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner